Ką valgysi pusryčiams? -aš klausiu Leonardo. Jis man atsako, jog sausų pusryčių. Ir taip jau gerus 4 mėnesius. Tad apie tą mūsų šeimos meilę, granolą, šiandien ir papasakosiu. Valgom pusryčiam, kartais ir vakarienei. Kai niekas nemato aš suvalgau ir prie kavos. Prigaminu nemažą kiekį sekmadienį, kad būtume sotūs. Kiekius dedu visada iš akies ir iš to ką turiu užkaupusi. Dažniausiai į ją keliauja: •maišelis avižinių dribsnių •graikiški ir lazdynų riešutai • moliūgų ir saulėgrąžų sėklos • linų sėmenys ir avižų selenos • stiklinė kokosų aliejaus • stiklinė medaus • druska, cinamonas. Visus birius produktus sudedu į didelį dubenį, sumaišau. Tada ant lengvos ugnies kaitinu medų, kokosų aliejų su visais prieskoniais. Kai pasidaro lengvai maišomas sirupas supilu ant mišinio. Tada į orkaitę 35-45 min. 170 laipsnių. Kas 15 min. permaišau, pradariusi orkaitės dureles. Viskas, galima visą dieną skanauti, smagu, kad jau ir Leonardui šis maistas patinka.
(Ne)vienintelė mama Airida