Kai iš vakaro jau lauki ryto, nes žinai, kad pusryčiams bus blynai ? Mūsų namai savaitgaliais kvepia būtent šių gražuolių kvapu. Anksčiau juos valgėme dviese, dabar valgome tryse ir tai mažasis Leonardas daro su didžiuliu džiaugsmu ? Dalinuosi receptu:
• 2 kiaušiniai; • 1 bananas; • 1 indelis grūdėtos varškės (tinka ir kita turima varškė); • Apie 200 gr. maltų avižinių dribsnių; • ant šaukštelio galo pakabintų kepimo miltelių; • augalinio pieno (pagal poreikį, atsižvelgiant į tešlos konsistenciją).
Viską išmaišome ir kepame keptuvėje be aliejaus. Iškepus gardiname kuo širdis geidžia – uogomis, klevų ar agavų sirupu, o gal tiesiog imti pirštais ir valgyti kaip vaikystėje! Skanaus ir šeimyniško savaitgalio ?
